Sunday, November 18, 2012

Say it with your Sweater !today I'm wearing -  Sweater/Mango ( au-w 13) ; Shirt/Zara (s-s 12)  Dress/Mango (s-s12) ; Vest/Hm (old) ; Boots/Aldo (old)
                                                 Hope you like the new outfit , Love N xx

4 Comments:

At November 18, 2012 at 9:55 AM , Blogger Kristi Janku (Kiki) said...

Super, as always <3

xoxo Kiki

 
At November 18, 2012 at 11:50 AM , Blogger Milex said...

incredibly stunning

 
At November 18, 2012 at 1:31 PM , Blogger ninna nila said...

Thank you :))

 
At November 18, 2012 at 1:42 PM , Blogger Lorna Juka said...

Kjo bluza e Mangos esht esht jashtzakonisht e bukur. me pelqen shume idea e kemishes poshte dhe e jelekut siper. Keep going cause you rock :-*
P.S: Pash audicionin e Lindit tek the Voice dhe me pelqeu shume. Ju uroj shume sukses te dyve :))

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home