Thursday, October 18, 2012

PRINTED PANTS

I was waiting to autumn to wear these pants, I find them very funny and elegant! I decided to wear my printed pants with a simple blouse and a denim shirt to highlight them. 

                                    Love, Ninna xx


6 Comments:

At October 18, 2012 at 11:13 AM , Blogger Kristi Janku (Kiki) said...

Great outfit love :)

xx Kiki

 
At October 18, 2012 at 11:17 AM , Blogger ninna nila said...

Thank you Kiki <3

 
At October 18, 2012 at 12:48 PM , Blogger Estela Ujka said...

Pantallonat jane shume te bukura ,do thoja klas dhe jo funny :) me pelqen e gjithe veshja edhe pse do doja ti shikoja dhe ne nje post tjeter keto pantallona te trajtuara totalisht ndryshe si look serioz.
Foto e trete my favourite.

 
At October 18, 2012 at 2:16 PM , Blogger The Dolls Factory said...

great pants
akoma ka diell ne Tirane. Lum si ju :-)

 
At October 19, 2012 at 7:07 AM , Blogger ninna nila said...

Anja <3 Tirana si gjithmon me shum diell .. shpresojm qe te zgjasi edhe pak kjo koha se shi do kemi mjaft :S :))

 
At January 12, 2013 at 8:45 AM , Blogger EdonA said...

Ku i ke blere keta pantallona? :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home