Monday, April 9, 2012

Flowers, flowers and more flowers!

Lule, lule dhe  më shumë lule.! Printimet e pranverës  nuk ikin kur nga e moda I dashuroj! A ju pëlqejn printimet e luleve?  


                                                               

Wednesday, April 4, 2012

Hometown !

(  Xhaketa/Jacket.. H&M,   Bluza/blouse..Mango  SS'12, ,  Pantolonat / Mango Pastel  SS'12,   Ora
/Watch..Swatch,  Byzylyket / Bracelets ..  Qanta/Bag..Vintage,  Kepucet/Shoes.. Mango  FW'12   )

Pershendetje ... keto jan disa foto qe i bera gjate vikendit te kaluar ne Peje . Shpresoj t'ju pelqej veshja ..

                                                                    Love N xxx