Monday, March 26, 2012

Marni For H&MJam e lumtur që Marni është  një linjë e rradhes e projektimit dhe bashkëpunimeve me H&M.The ka kaq shumë fun dhe detaje te shumta që mund të vishen, dhe shumë e lehtë për tu kombinaur me rroba te tjera. Me pelqyen shum rrathët dhe  vathët, e sidomos fustanet. 

I am excited that Marni is next in line for design collaborations with H&M.The collection has so many fun and wearable pieces, and very easy to pair up with other pieces. I loved the bracelets and earrings,& especially dresses.  The Blog is updated weekly so don't miss the next enrty!!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home